SpectraCure publicerar Investerarbrev

SpectraCure publicerar Investerarbrev. Just nu pågår en företrädesemission. Läs mer om samarbetet i den kliniska studien, om finjusteringen av vår mjukvara IDOSE® och vår laserenhet. En kort film visar funktionen och en lite längre film presenterar företaget, behandling m m.

Idag sänds det avsnitt av Småbolagspodden där SpectraCure medverkar och imorgon kl 10.15 presenterar Masoud Khayyami företaget på Småbolagsdagarna. Numera har SpectraCure en egen Facebook-sida där det den 22 juni blir live-sändning. Länkar finns i bifogat Investerarbrev.

Mycket nöje och ha en fortsatt skön sommar!

Hälsningar

SpectraCure teamet

 

Aktien handlas på Nasdaq First North Premier Growth Market under namnet SPEC och Certified Advisor är G&W Fondkommission.

För ytterligare information kontakta: SpectraCure AB publ, vd, Masoud Khayyami, telefon: +46(0) 70 815 21 90

Certified Adviser är G&W Fondkommission, e-post: ca@gwkapital.se, telefon: 08-503 000 50

 

SpectraCure bildades 2003 som ett start-up-bolag från Lunds universitet och Lunds tekniska högskola. Bolaget är fokuserat på cancerbehandling med medicintekniska system med laserljuskällor som kopplas till cancertumören med införda optiska fibrer, i kombination med ett fotoreaktivt läkemedel. Metoden benämns interstitiell fotodynamisk tumörbehandling, förkortat PDT efter engelskans photodynamic therapy. Denna behandlingsmetod är lämplig för invärtes solida tumörer av olika slag, t ex i prostata och bukspottkörtel, men även andra typer som cancer i huvud- och halsområdet. www.spectracure.com