Karriär

Är du vår nya kollega?

Välkommen till en arbetsplats där du får plats att växa!

Drivs du av innovation, utveckling och resultat? Vill du bidra till att utveckla en behandlingsmetod för cancerpatienter? Då kanske du är vår nästa kollega!

SpectraCure är ett litet företag beläget i ljusa, fräscha kontorslokaler – mitt i centrala Lund, fem minuters gångavstånd från centralstationen med närhet till stans alla lunchrestauranger.

Som medarbetare på SpectraCure arbetar du i ett team tillsammans med härligt gäng duktiga kollegor. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, på riktigt!

Spela videoklipp

Lediga tjänster

Clinical Study Manager

Vill du vara en del av SpectraCures team och bidra till utveckling av företagets system för behandling av cancertumörer?

Som Clinical Study Manager kommer du ansvara för alla studierelaterade kliniska aktiviteter i SpectraCures pågående och framtida kliniska prövningar för att leverera enligt uppsatta tidslinjer, inom budget och med högsta möjliga kvalitet. Du kommer vara huvudsaklig kontaktperson gentemot läkare och kliniker som ingår i studierna globalt samt koordinera CROs och andra samarbetspartners. Du kommer även att själv monitorera deltagande kliniker i Sverige.

Läs mer och ansök här

Administrativ assistent/receptionist

Vi söker en trevlig, flexibel och initiativtagande person till rollen som administrativ assistent/receptionist. Som administrativ assistent kommer du att ge administrativt stöd till alla medarbetare, såsom t.ex. kvalitetsrelaterad dokumentation, fakturering, korrespondens. Du kommer att ansvara för att ta hand om kontorsmiljön och hålla den snygg och välfungerande, samt sköta kontakten med fastighetsförvaltaren och städfirman. Besvara inkommande samtal, ta emot besökare, göra bokningar och förbereda affärsresor, mötesrum, catering och event. Du kommer också beställa kontorsmaterial, frukt och frukost m.m., samt hantera speditioner, ingående och utgående post.

Läs mer och ansök här

Vi är alltid intresserade av engagerade, drivna och resultatorienterade medarbetare. Även om vi inte har en tjänst ute just nu är du alltid välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till: work@spectracure.com.