Är du vår nya kollega?

Välkommen till en arbetsplats där du får plats att växa!

Drivs du av innovation, utveckling och resultat? Vill du bidra till att utveckla en behandlingsmetod med för cancerpatienter? Då kanske du är vår nästa kollega!

 

SpectraCure är ett litet företag beläget i ljusa, fräscha kontorslokaler – mitt i centrala Lund, fem minuters gångavstånd från centralstationen med närhet till stans alla lunchrestauranger.

 

Som medarbetare på SpectraCure arbetar du i ett team tillsammans med härligt gäng duktiga kollegor. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad, på riktigt!

Spela videoklipp
LEDIGA TJÄNSTER

Clinical Affairs Manager

SpectraCure söker en ambitiös och driven kollega i rollen som Clinical Affairs Manager. Vi är fokuserade på att ta upp kampen mot återfall i prostatacancer och befinner oss nu i en mycket spännande utvecklingsfas med fokus på viktiga globala kliniska projekt för det egenutvecklade behandlingssystemet. Som Clinical Affairs Manager kommer du ansvara för att säkerställa regulatoriska godkännanden av SpectraCures pågående och framtida kliniska prövningar. Du ansvarar också för kommunikationen med behöriga myndigheter samt bidrar i bolagets ledning med strategisk och regulatorisk rådgivning avseende utvecklingen av bolagets produkter.Du kommer att få vara med på en spännande resa tillsammans med ett team av professionella, dedikerade, skickliga medarbetare, kollegor och nyckelpersoner från olika delar av världen.

 

Vi är alltid intresserade av engagerade, drivna och resultatorienterade medarbetare. Även om vi inte har en tjänst ute just nu är du alltid välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till: work@spectracure.com.