SpectraCure stärker närvaron bland urologer

SpectraCure AB har under fyra dagar deltagit med monter på Urologiveckan, den årliga konferensen som samlar Sveriges ledande urologer, urologisköterskor och forskare. Genom sin närvaro stärker SpectraCure sin relation till ledande urologer.

Vid årets Urologivecka i Sundsvall har SpectraCure demonstrerat systemet och synliggjort bolagets pågående kliniska studie. Konferensen utgör en strategiskt betydelsefull plattform för att förankra bolagets närvaro bland urologer och samtidigt höja medvetenheten kring den pågående kliniska studien.

"Det har varit fyra givande dagar med intressanta möten och diskussioner med urologer och sjuksköterskor som har visat intresse för vår metod. Det är tydligt att det finns ett samförstånd och en vilja att utforska och utveckla nya fokala behandlingsalternativ för patienter som drabbats av återfall av prostatacancer", säger Kristina Holst, Head of Clinical Affairs, SpectraCure.

”Genom att aktivt delta och vara synliga i dessa sammanhang, har vi möjlighet att bygga starka relationer med ledande urologer och urologisköterskor. Det ger oss möjligheten att etablera SpectraCure som en trovärdig och pålitlig aktör inom branschen samt höja medvetenheten kring den kliniska studie vi driver”, säger Masoud Khayyami, tf. VD, SpectraCure.