SpectraCure förstärker med ny styrelseledamot

SpectraCure förstärkte vid årsstämman den 23 maj 2018 styrelsen med Hans Bornefalk som ny ordinarie styrelseledamot. 

Hans Bornefalk är docent i medicinsk bildfysik och erhöll sin doktorsgrad i fysik från KTH 2006.  Hans forskningsintressen är fokuserade kring utveckling av ny detektorteknik för röntgensystem och är medgrundare till två medtechbolag. Hans har även en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och kommersiell erfarenhet från såväl start-ups, i egenskap av VD och från stora globala företag, senast som marknadsansvarig för Philips datortomografi i Norden. 

–       Att få vara med och kommersialisera denna lovande teknik som förhoppningsvis kan hjälpa patienter med tidigare obehandlingsbar sjukdom och samtidigt bli en del utav SpectraCures dynamiska organisation ska bli mycket spännande, kommenterar Hans Bornefalk.

–       Jag är oerhört glad över denna förstärkning. Hans Bornefalk har en gedigen styrelse- och ledarerfarenhet från olika verksamheter på nationell och internationell nivå inom medicinsk teknik. Med de kunskaper Hans besitter har vi förstärkt styrelsen/organisationen ytterligare inom industriell/affärsutveckling i SpectraCure. Jag ser fram emot att tillsammans ta ytterligare steg framåt på SpectraCures resa, kommenterar Masoud Khayyami, VD.